16.7.10

hello sailor- full report


već duže vrijeme razmišljali smo o tome da organiziramo street art druženje u rijeci. uz pomoć grada i udruga umki i rioc uspjeli smo dobiti sredstva i dozvolu za crtanje i to na najboljoj mogućoj lokaciji u gradu- u kružnoj ulici kraj kluba palach! časnom pozivu odazvali su se Arka kub, Auks, Kitamrk, Lele iz Belog sladoleda, Oh-Uh, Sretan bor, Tvojanedelja, pekmezmed i Ninja Tiger. dani su bili vrući a i mi smo bili vrući :D bacili smo se na zidove i sljepi dio kružne ulice pretvorili u prvu street art oazu u rijeci pod nazivom "hello sailor!"
fotki ima previše (hvala Auks, Kitamrk i pekmezmed) pa smo teškom mukom odabrali par random fotki da vam dočaramo hot street event kojem smo bili domaćini...





















evo i gotovih radova pa pasite oči!

Auks ->

(Auks + Oh-Uh)

Arka kub ->



(Arka kub + Oh-Uh
)

Kitamrk ->



Lele ->

Ninja Tiger ->



Oh-Uh ->
(Oh-Uh + Arka kub, Sretan bor)
(Oh-Uh + pekmezmed)
pekmezmed ->


Sretan bor ->






(Sretan bor + Ninja Tiger)

Tvojanedelja ->

i za kraj....ta da!- prvi ofišl broj rijeka street zine uličnog fanzina! nevjerojatno koliko nam je trebalo da nađemo dobro mjesto u gradu i da ga napokon zaljepimo na zid!!!(slika je velika pa slobodno kliknite ako vas zanimaju detalji)



rijeka street zine će se mjenjati svaki mjesec pa navratite i bacite oko dok ga nismo preljepili!
ako vam slike nisu dosta da vam dočaraju hello sailor ulicu- prošećite do grada i pogledajte sve radove uživo a nakon toga do palacha pa popijte jednu i za nas ;)

Nema komentara:

Objavi komentar